NDRS Vacuumgraaftechniek

 

Geschiedenis NDRS

NDRSNDRS is het bedrijf van Jan de Vries. Hoe kom je aan NDRS, Jan?
Jan: ‘Dat was voor mij niet moeilijk, daarin zie je de belangrijkste mensen in mijn leven: mijn dochters Nicole (en nu ook mijn kleindochter Naomi),
D
aniëlle en Ramona en mijn vrouw Sonja.


Start

In 1999 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer. Na jarenlange ervaring in de ondergrondse infra zag ik kansen om voor mezelf te beginnen.
Altijd was ik al zelfstandig, volgde ik graag mijn eigen koers en wilde ik oplossingen vinden voor de schades. Ik was op zoek naar iets aparts.
Met lege handen ben ik begonnen, ik had niets, zelfs geen machine, maar wel ideeën. Mijn eerste graafmachine, een omgebouwde brandweerwagen, heb ik zelf ontworpen en gebouwd. Intussen heb ik drie machines.


Ontwikkeling

In 2008 werd NDRS een B.V. en kwam Wim Nagel erbij als compagnon. Met hem werkte ik al jaren prima samen, een echte vakman. Tegenwoordig werken we met een hechte groep vakmensen voor een aantal vaste klanten. We voeren opdrachten uit voor de chemische industrie, maar ook kunnen we lichtmasten, flitspalen en camerapalen plaatsen of proefsleuven graven. Daarmee is bijvoorbeeld te zien hoe en waar leidingen lopen, zodat er bij de uitvoering van een project niets beschadigd wordt. Nou, dat moet snel, sneller, snelst!
Dat kunnen wij en we geven daarbij advies ‘op maat’.

We hopen nog lang zo door te gaan en nog meer bekendheid te krijgen, zodat we onze vaste klantenkring verder kunnen uitbreiden. Met de toepassing van nieuwe ontwikkelingen worden onze oplossingen steeds beter.’


De eerste vacuumgraafmachine.


NDRS zoekt het uit tot IN de bodem!